Wie zijn we?

Weight Watchers helpt mensen hun gewicht onder controle te houden — al meer dan 25 jaar en met succes!

Weet je dat elke week meer dan 1.400.000 mensen die willen afslanken of hun gewicht willen behouden, steun vinden bij de meer dan 50.000 Weight Watchers cursussen, die wereldwijd gehouden worden? Dat is niet voor niks. De Weight Watchers methode wérkt.

Meer dan 60 studies, gepubliceerd in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften als The lancet en continu onderzoek naar de wensen van onze cursisten maken van Weight Watchers een baken van kennis in het begeleiden van mensen met overgewicht.

 

terug naar boven

Hoe werkt Weight Watchers?

Weight Watchers combineert afslanken met een gezonde levensstijl, die past in ieders leven en waar ‘blijven genieten’ een belangrijke plaats krijgt.

Het ProPoints® plan is uitgewerkt door een groep internationaal erkende wetenschappers volgens de meest recente ontwikkelingen in de voedingswetenschap. Het blijft trouw aan de vier pijlers van het Weight Watchers programma: gezonde voeding, lichaamsbeweging, het aanleren van succesgewoonten en vooral de groepssteun.

Het ProPoints plan is uniek. Het werkt niet langer met calorieën, maar legt de nadruk op het verzadigingsgevoel en houdt rekening met de manier waarop het lichaam de voedingsstoffen gebruikt. Het biedt de mogelijkheden om de juiste voedingskeuzes te maken en gewicht te verliezen zonder ingewikkelde calorieberekeningen, zonder jojo-effect én zonder hongergevoel.

 

terug naar boven

Voor wie is Weight Watchers?

Weight Watchers helpt om een goede gezondheid te behouden, door gezonde voedingsgewoonten en een gezonde levensstijl.

  • Je begingewicht moet minimaal 3 kilo hoger liggen dan de laagste waarde op de Weight Watchers gewichtstabel, wil je met het programma kunnen starten.
  • Kinderen tussen 10 en 16 jaar moeten eerst langs de huisarts gaan en blijven tijdens het programma onder diens toezicht.
  • Voor kinderen jonger dan 10 jaar, zwangere vrouwen, mensen met eetstoornissen, zoals anorexia of boulimia, of met morbide obesitas is Weight Watchers niet geschikt.

Weight Watchers raadt je aan om je regelmatig te laten onderzoeken en te laten opvolgen door je arts. Zeker als je behandeld wordt voor aandoeningen zoals hoge bloeddruk of diabetes.

 

terug naar boven

Waar vind ik Weight Watchers?

Een proefles is ideaal voor een eerste indruk van het Weight Watchers programma. Je ervaart dan zelf hoe zo’n cursus verloopt, rustig en in alle vrijheid.

Waar volg je een proefles bij jou in de buurt? Kijk op www.weightwatchers.be/vindeencursus  voor een cursus bij jou in de buurt. Daar kun je ook je proefles volgen.

Volg je Weight Watchers liever online, wanneer het jou uitkomt? Dat kan perfect.

Probeer Weight Watchers Online nu 1 week gratis!

terug naar boven