Gezond Gezinhet boek

Aantal pagina’s: 320
ISBN: 9789020900163
Adviesprijs: € 29,99
Uitgever: Lannoo

Gezond gezin!

 

 

Dit boek brengt raad. Het biedt eenvoudige en praktische antwoorden op vragen over gezonde voeding en voedingsgewoonten. Je krijgt er bovendien 200 eenvoudige en snelle recepten voor drukke weekdagen bovenop, en gerechten voor een gezellige woensdagmiddag of een lekker luie vrijdagavond. Bestel het vandaag nog.

 

inkijkexemplaar

online kopen?mouseLannoo


Tijdelijk gratis thuisbezorgd via deze link

Meer boeken van Weight Watchers:

Pagina's: 252
ISBN: 9789020920260
Adviesprijs: € 24,99
Uitgever: Lannoo

arrow_down

 

Tijdelijk gratis thuisbezorgd via deze link

Stap voor stap gezond koken

Gezond koken is een kunst. Maar iedereen kan het leren. Of je nu een doorgewinterde hobbykok bent of een beginneling: dit bijzondere kookboek van Weight Watchers toont je stap voor stap hoe jij het aanpakt.
Je krijgt meer dan 80 recepten, helder geïllustreerd, die perfect passen in een evenwichtig voedingspatroon. In een oogopslag zie je welke ingrediënten je nodig hebt en in welke hoeveelheden. Met ProPoints® waarde en aangevuld met nuttige tips.
Alle gerechten, van voorgerecht tot dessert, worden stapsgewijs uitgelegd in woord én beeld. De recepten zijn over het algemeen eenvoudig, maar vaak ook verrassend en altijd bijzonder lekker. Ontdek lichte en originele gerechten zoals kippenspiesje met rozemarijn, tagliatelle met courgette, gerookte schelvis met citroentijm en chocoladenotentaart. Gebruik dit boek om elke dag een gezonde en smakelijke familiemaaltijd op tafel te zetten of om te koken voor feestelijke etentjes met vrienden en familie. Alvast veel kookplezier!

Pagina's: 443
ISBN: 9789020995527
Adviesprijs: € 29,99
Uitgever: Lannoo

arrow_down

 

Tijdelijk gratis thuisbezorgd via deze link

In lijn met je leven

De lijvige basisgids voor wie wil afslanken volgens de wereldberoemde methode.
Met 300 lekkere, lichte en uitgebalanceerde recepten. Van hapjes tot desserts. Met tal van tips en ideeën voor tussendoortjes en enkele samengestelde menu’s. Met ProPoints waarde. En smakelijk in beeld gebracht door de bekende foodfotograaf Luk Thys.
Je krijgt ook een pak nuttige informatie over een gezonde voeding en het Weight Watchers programma, met uitleg van experts, boeiende getuigenissen en motiverende tips.